Koken bakken grillen roken het kan allemaal op de OFYR


Vis vlees wild groente geen smaak overdracht.

OFYR  is de nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel.de kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die teven fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een volmaakt vloeiend verloop uit, waardoor een kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Of u nu eieren bakt, groente langzaam kookt of een malse biefstuk grilt, de OFYR ontsluit een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor GEZOND buiten koken.

Wilt u het ook? Als het mooi weer is, als de zon op het punt staat onder te gaan, gezellig met uw familie of vrienden barbecueën in uw tuin of op uw terras? Wat is er mooier dan buiten tot rust komen onder het genot van vers bereid eten op de barbecue met een goede fles wijn. U heeft ervaring met barbecueën, maar eigenlijk wilt u meer. U wilt ook écht buiten kunnen koken. U wilt de gemakken van uw keuken, in combinatie met het gevoel van buitenleven dat een barbecue u geeft. En als het kan, ook nog in stijl. Met de OFYR barbecue wordt dit mogelijk, en nog veel meer.

Zoals wij de OFYR gebruiken dit kan in met een geweldige Barbecue party, of gewoon in combinatie  met de monolith.arrangementen.

Bij Catering Bosch-Wensink hebben wij meerdere OFYR’s in ons eigen beheer, deze verhuren wij alleen met ons eigen vakkundig personeel en onze overheerlijk specialiteiten erbij, dit wordt door echte vakidioten voor u bereid in elke gewenste vorm dan ook.

Ben nu met 15 personen of met 1500 personen ook daar maken wij bij ons geen punt van.
Uw party is onze zorg.

ContactgegevensCatering Bosch Wensink
Edisonweg 8
7591HK Denekamp
Tel: 0541-352077
catering@bosch-wensink.nl