De ideale lunch verzorgd door Bosch Wensink


Catering Bosch- Wensink verzorgt uw lunch en dat zo luxe en uitgebreid als u wilt. Ons team van professionals doet zijn uiterste best om uw verachting te overtreffen.

 

Luxe belegde broodjes

Onze belegde broodjes worden dagelijks met zorg bereid. We gebruiken hiervoor alleen de beste ingrediënten. U hebt de keuze uit diverse biologische, luxe harde of zachte broodjes en ruim assortiment aan verse soorten beleg. Voor elke smaak wat wils.

 

Privé lunch

Heeft u iets te vieren of wilt een kleine lunch, dan moet u denken aan een heerlijke kop soep naar keuze uit, open belegde broodjes met luxe vleeswaren en kaassoorten. Als afsluiter een heerlijk broodje Bosch-Wensink Beenham.

 

Lunchpakketten

Voor evenementen en op locatie biedt Bosch-Wensink lunchpakketten aan die in overleg samengesteld kunnen worden. Zoals alle producten, worden ook de lunchpakketten gemaakt van dagverse ingrediënten. Standaard bevat elk lunchpakket heerlijke broodjes, fruit en een drankje. Ook is het mogelijk de lunchpakketten aan te vullen met een warme snack, zoals een huisgemaakte gehaktbal of een broodje kroket.

 

Vergaderarrangementen

Tijdens een lange vergadering zijn onze vergaderlunches en complete luncharrangementen een goede manier om weer energie op te doen. Maar ook voor het organiseren van een vergadering, conferentie of bijeenkomst bent u bij ons in goede handen. In samenwerking met onze partners bieden wij geheel verzorgde vergader- en conferentieruimtes aan op enkele unieke locaties in Twente.
Hierbij kunt u denken aan Erve Beverborg of het Jan Wesselink hoes.

 

Bedrijfscatering lunch

Van een zakelijke lunch tot een bijeenkomst van ongeveer 1000 personen, op kantoor of op locatie, Bosch- Wensink heeft altijd een passende oplossing voor u. Naast de rijkelijk belegde broodjes heeft u ook de keuze uit een breed assortiment salades, hapjes, tapas, soepen en diverse warme gerechten

ContactgegevensCatering Bosch Wensink
Edisonweg 8
7591HK Denekamp
Tel: 0541-352077
catering@bosch-wensink.nl