Ambachtelijk bereide maaltijden, zowel warm als koud thuisbezorgd


Catering Bosch-Wensink breidt de mogelijkheden wat betreft maaltijdservice uit: behalve warm thuisbezorgd, is er nu ook koud thuisbezorgd. Voor wie zelf het tijdstip van dineren wil kiezen.

 

Warm thuisbezorgd

Wie kiest voor warm thuisbezorgd krijgt zes dagen per week een warme maaltijd bezorgd en een dag een koude maaltijd.
Een kleine warme maaltijd kost 8,00 euro inclusief rauwkost en een gratis dessert. Een grote warme maaltijd kost 9,00 euro inclusief rauwkost en een gratis dessert. Wie naast het hoofdgerecht een voorgerecht of soep wenst, betaalt hiervoor 1 euro.
De warme maaltijden worden van maandag tot en met vrijdag bezorgd tussen 11.30 en 12.45 uur of tussen 16.30 en 17.30 uur. Op zaterdag tussen 11.30 en 12.45 uur.

 

Koud thuisbezorgd

Nieuw is de mogelijkheid tot koud thuisbezorgen, voor wie graag zelf zijn tijdstip van dineren bepaalt.
Een koude maaltijd kost 8 euro inclusief rauwkost en een gratis dessert. Voor 1 euro extra wordt een voorgerecht of soep geserveerd.
De koude maaltijd wordt bezorgd van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 11.30 uur, of in overleg op een andere tijd.

 

Vers & ambachtelijk bereid

Voor alle maaltijden geldt: ze worden dagelijks vers en ambachtelijk bereid door de chef-kok Huub Wensink en zijn culinaire team. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van verse producten. De maaltijden zijn vetarm, zoutarm en vitaminerijk. Met voorgeschreven diëten wordt rekening gehouden en op verzoek is ook een vegetarisch menu mogelijk.

 

Maaltijdservice bestellen

Catering Bosch-Wensink biedt de maaltijdservice aan in Denekamp, Tilligte, Beuningen, Lattrop, Noord Deurningen en omgeving.
De maaltijdservice is te bestellen via 0541 352077 of catering@bosch-wensink.nl.